Instagram #1
Instagram #2
Instagram #3
Instagram #4
Ikke gå glipp av våre kampanjer og tilbud.
KampanjeBestillinger over 500 NOK, gir deg ett gratisprodukt
KampanjeFri frakt for bestillinger over 1000 NOK
KampanjeBestillinger over 2000 NOK, gir deg ett gratisprodukt

Hårforlengelse & Hair extensions Webshop

Du får fri frakt når du handler for minst 1000 kr
Clip-on sett
Kjøp nå
Hårpleie pakke
Kjøp nå
Kjøp 6 betal for 5
Kjøp nå
Før & Etterbilder
Før & Etterbilder
Finn din hårfarge
Med over 40 forskjellige farger i sortimentet har vi den rette fargen for deg! Sjekk vårt fargekart. 
Spør våre løshårseksperter
Våre kunnige løshåreksperter hjelper deg å få svar på dine spørsmål og viser deg veien i løshårsjungelen.  Vi gir deg svar innen 24 timer alle hverdager. 
 
Stylingredskap
Stylingredskap
Kjøp nå
Det har aldri vert enklere å få Hollywoodhåret!
Tilbehør
Tilbehør
Kjøp nå
Her finns de verktøyene du trenger for å fikse drømmefrisyren.
Hårpleie
Hårpleie
Kjøp nå
Gi håret ditt de beste forutsetningene for å holde seg friskt og vakkert. 
Hårdeler
Hårdeler
Kjøp nå
Skap en hverdagslook, kveldslook eller en festlook, på 1-2-3!

Stars by Rapunzel

 
Stars by Rapunzel

Join the World of Rapunzel

Følg oss på Facebook

Vær først ute med det nyeste! Hent inspirasjon og nyt godt av våre eksklusive tilbud og kampanjer. Se fantastiske bilder av løshår-forvandlinger gjort av Rapunzel og våre fans. Last opp ditt Rapunzel-utseende på -

 

Facebook.com/rapunzelofsweden

Rapunzel blogg

Følg oss bak kulissene og se hva som skjer på Rapunzel. Vi deler forvandlinger fra oss, kjendiser, og kunder. Her får du en mengde tips og ideer, slik at du kan følge med på hårtrendene. 

 

www.rapunzelblog.com 

Rapunzel Instagram

Følg oss bak kulissene – vi fanger øyeblikket i bilder. Du blir først ute med det nyeste. Hent inspirasjon og opplev vår fantastiske hverdag, våre fantastiske forvandlinger og våre fantastiske hendelser. Del ditt Rapunzel-øyeblikk med @rapunzelofsweden. 

 

instagram.com/rapunzelofsweden

Rapunzel Youtube

Rapunzel-TV gir deg fantastiske instruksjoner på film. Her ser du hvordan du bruker hårforlengning og lager frisyrer. Du får også et nærblikk på våre produkter. Forvandle deg selv raskt og enkelt på bare noen minutter!

 

www.youtube.com/Rapunzelofsweden 

Spesialister innefor hårforlengelse & løshår

 

Vi som jobber på Rapunzel er et Team med spesialister innenfor hårforlengelse og noen er frisører og extensionslærere som har arbeidet med kjendisers hår i hele verden. Vi har flere person per land som har ansvar for og tar hand om deg på ditt eget språk. Vi har også jenter som bare arbeider med forandringer i dine bestillinger, om du vil bytte ellr forandre noe, og med kvaliteten på produktene våre. De har ansvar for din garanti - vi vil at du skal være fornøyd. Lager- og bestillingspersonalet pakker og sender varene dine hver dag - for å forsikre deg rask leveranse. Vi arbeider alle i et stort TEAM og gjør alt vi kan for at du skal være fornøyd med oss og med produktene våre.

Hårforlengelsemetoder - Hårforlengelse & Løshår

 

Vi selger bare vårt egne løshårvaremerke, Rapunzel of Sweden. Rapunzel of Sweden ble skapt for å kunne gi kvinner lengre og fyldigere hår med høy kvalitet. For kvinner som prøver å spare ut sitt eget hår men ikke lykkes med det. Noen har tynt hår og vil ha det lille ekstra.

 

Vi utvikler stadig nye former av hårforlengelse for våre kunders skyld og befinner oss hele tiden i fronten på markedet. Velger du oss som leverandør av din hårforlengelse og hair extensions kan vi garantere att du blir skikkelig fornøyd og får en trygg samarbeidspartner.

 

Gå videre og velg Hårforlengings metoden din her