Startsiden > Extensions
 
Instagram #1
Instagram #2
Instagram #3
Instagram #4
Ikke gå glipp av våre kampanjer og tilbud.
KampanjeBestillinger over 500 NOK, gir deg ett gratisprodukt
KampanjeFri frakt for bestillinger over 1000 NOK
KampanjeBestillinger over 2000 NOK, gir deg ett gratisprodukt

Extensions

Forandre, fornye og forlenge. Med Rapunzels ekte løshår har du mulighet å skape en helt ny stil med et langt, fyldig hår! Velg i et stort utvalg av forskjellige hårkvaliteter, modeller, lengder og farger for å finne din stil. Våre metoder for forlengelse av løshår gir deg muligheten til å få et langt hår tilpasset din livsstil. Løshåret er ekte og kan derfor styles, glattes og krølles etter dine behov.

Vi garanterer ekte løshår av god kvalitet, rask leveranse og resultater som gir deg mer enn bare ett langt fyldig hår, vi gir deg en følelse!
Clip-on sett
Med Rapunzel® Clip-on sett har du muligheten til å få langt hår på bare noen minutter. Dette fungerer utmerket for deg som vill lage en pen håroppsats, eller en look med langt hår. Løshåret er ekte og kan enkelt styles slik du måtte ønske! Håret leveres i syv ferdige remser med clips på som du enkelt kan feste og fjerne selv.
 
Nail Hair
Rapunzel® Nail Hair - Vårt mest populære løshår, for deg som ønsker løshår med godt feste over lengre tid. Nail Hair finnes i flere ulike farger og lengder. Nail Hair festes med varm voks noe som gjør det mulig for deg å bade og trene og uten bekymringer. Løshåret fjernes enkelt ved hjelp av en remover og tang. Du kan glatte, krølle og style håret slik du måtte ønske!
 
Tape Løshår
Få ett langt, fyldig hår eller fine fargeeffekter med Rapunzel® Tape Løshår, raskt, pent og enkelt! Metoden passer alle, men fremfor alt deg med litt tynnere hår. Det tynne festepunktet gjør att håret smelter sammen med ditt eget hår og gir ett naturlig resultat.
 
Hårtrenser
Med en ekte hårtrens fra Rapunzel har du mange muligheter. Klipp, style og friser etter dine ønsker! Klipp håret og bruk lim for å feste det, sy det fast med nål og tråd, fest det med en flette eller med microringer eller clips. Mange muligheter, enkel innsetting og et naturlig resultat!
 
Microring Extensions
Få drømmehåret uten varme, voks eller teip! Med Rapunzel® Microring Extensions kan du enkelt feste og fjerne løshåret uten å påføre håret varme, voks eller teip. Håret festes med microringer og fungerer utmerket for deg som ønsker å prøve løshår for første gang.